Nieuwe website

10 okt Nieuwe website

Na aanleiding van onze vorige jaarvergadering had ik mij opgeworpen om een nieuwe website te bouwen voor de vereniging. Dit alles is niet zonder slag of stoot gegaan. Hieronder lezen jullie wat ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Na de jaarvergadering heb ik contact met het bestuur gehad en zijn we gaan inventariseren wat de behoefte was. Dat hadden wij in januari allemaal in kaart en toen ben ik begonnen met bouwen. Zoals jullie misschien mee gekregen hebben is er ook een forum voor de leden opgezet. Echter op een of andere manier slaat dit niet aan. Of dit nu komt door de leeftijd van de leden of omdat er geen interesse is ik heb geen idee. Wat ik wel weet is dat er al menig uur in deze site zit. Inmiddels is het thema ook helemaal veranderd en hebben we een nieuw logo laten ontwerpen. Alles een beetje meer anno 2018. De vorige site was ook nog van het begin van deze eeuw (2006). Graag hoor ik van jullie wat jullie van de site vinden en of er ook nog belangrijke dingen ontbreken. Hierbij wil ik jullie ook uitnodigen om een bijdrage aan deze site te leveren door een mooi (opleidings)verhaal hier te posten. Heeft u een bijdrage dan kunt u deze mailen naar webmaster@viok.nl

Ik hoop op vele reacties, met vriendelijke groet,

Tiemen Jan van Dijk

1Reactie
  • Geplaatst op 08:02h, 03 mei Beantwoorden

    Twee dingen.
    Eén: Het logo ziet er perfect uit!
    Twee: Ik zou `t prettig vinden als de bij elkaar gesprokkelde nieuwe examenvragen verzameld en aangeboden zouden worden via deze webstte.

Geef een reactie